Pooblaščeni serviser za vozila Peugeot

Avtohiša Vič je pooblaščeni serviser vozil Peugeot. S strokovnostjo skrbi za vzdrževanje vozil Peugeot,. Zagotavlja tako originalne nadomestne dele, kot tudi nekoliko cenejše ekvivalentne originalom.

Vzdrževanje avtomobila

Avtoservis in redno vzdrževanje avtomobila je izredno pomembno, saj s tem podaljšujemo življenjsko dobo samega vozila. Redni avtoservis tako zagotavlja, da bo vaš avto optimalno pripravljen na vožnjo, hkrati pa tudi varen.

Nadomestno vozilo

Z nadomestnim vozilom si zagotovite mobilnost tudi v času, ko je vaše lastno prevozno sredstvo v servisni delavnici. Predlagamo, da se za nadomestno vozilo dogovorite že ob prijavi na servis.

Program ugodnosti Moj Peugeot

Zvestim strankam ponujamo program ugodnosti MojPeugeot za fizične stranke in Moj Peugeot za podjetja za samostojne podjetnike. Članstvo v samem klubu je za vse uporabnike popolnoma brezplačno in prinaša številne ugodnosti.

Vse ugodnosti se povečujejo glede na starost vozila ali velikost voznega parka. Na takšen način želi Peugeot približati vrhunsko vzdrževanje vozil svojim najbolj zvestim uporabnikom ter jim ponuditi cenovno ugodnejše pogoje. Program ugodnosti pod določenimi pogoji omogoča celo do 40 % popustov.

Koristi, ki vam jih prinaša MOJ PEUGEOT

  • PRIHRANKI: Deležni boste popustov pri vzdrževanju svojega vozila v pooblaščenih servisih vozil znamke Peugeot.
  • EKSKLUZIVNOST: Ugodnosti bodo posebej prilagojene za vas in vaše vozilo Peugeot.
  • OBVEŠČANJE: Redno vas bomo obveščali o vseh novostih in ugodnostih za vaše vozilo Peugeot.

Še niste včlanjeni v program ugodnosti Moj Peugeot? Včlanite se tukaj!

Servis kontakt

Nadomestni deli

Če vaš PEUGEOT potrebuje nadomestni del, kot je nov izpušni sistem ali nov komplet zavornih ploščic, ga pripeljite domov, v vaš PEUGEOT pooblaščeni servis.

Uporabljamo originalne dele PEUGEOT in prepričani smo, da bo delo po najvišjih standardih zaključeno s PEUGEOT usposobljenimi tehniki. Kakovost uporabljenih delov določa učinkovitost in zanesljivost vašega avtomobila, od trenutka, ko zapusti tovarno z vsemi zahtevami za servisiranje in vzdrževanje.

Oznaka “Originalni deli PEUGEOT" ni lahko dosegljiva. Pred pridobitvijo odobritve s strani PEUGEOT-a kot “originalnega dela PEUGEOT-a" je vsak od delov podvržen izjemno strogim preizkusom, izdelani so po enakih strogih specifikacijah in izdelani v skladu z enakimi proizvodnimi standardi kot deli, ki se uporabljajo pri izdelavi vozil PEUGEOT. Originalni deli PEUGEOT uporabljajo materiale ustrezne kakovosti.

To so popolni deli za vaš PEUGEOT, ki zagotavljajo optimalno delovanje in zanesljivost.

Cenitev in prijava škodnih primerov

Cenitve in prijavo škodnih primerov izvajamo na  vozilih vseh znamk. V primeru prometne nesreče ali škodnega dogodka na vašem vozilu vam bomo nudili strokovno pomoč pri urejanju potrebne dokumentacije in postopkov z zavarovalnicami. Naši izkušeni cenilci bodo vaše vozilo pregledali in ocenili škodo. Vse potrebne postopke z vašo izbrano zavarovalnico uredimo mi.

Pooblaščeni smo za cenitev in prijavo škode pri zavarovalnicah: Triglav, Adriatic Slovenica, Sava, Generali, Ergo, Wiener Staedtische.

800x530

Kleparsko-ličarska delavnica

Z vsemi zavarovalnicami v Sloveniji imamo sklenjeno pogodbo za popravila.

Strokovna kleparsko ličarska popravila za VSE znamke vozil. Dela se opravljajo po vašem naročilu ali po zapisniku zavarovalnice. Poleg vseh kleparsko ličarskih popravil izvajamo tudi poškodbo od toče in menjavo in popravilo vetrobranskega stekla.

Ekipa specializiranih karoseristov in kleparjev bo prevzela vaše vozilo in vam ponudila najprimernejšo rešitev. Na ta način boste imeli zagotovilo za popoln rezultat.

V času popravila vam nudimo nadomestno vozilo.

Pogosta vprašanja

Mesec dni po izteku garancije sem imel večjo okvaro, kaj lahko storim?

Uradni splošni garancijski rok za Peugeotova vozila je 2 leti, po izteku tega roka se garancija ne da več uveljavljati. Velja pa stopiti v stik z nami, kjer Vam bomo preverili možnosti, kako Vam lahko komercialno pomagamo.

Moje vozilo je v garanciji. Ali jo lahko uveljavljam v tujini?

Da, splošna garancija velja za vse države, navedene vseznamu pooblaščenih Peugeotovih zastopnikov oziroma serviserjev.

Ali v času garancije velja asistenca v tujini?

Da, asistenca velja tudi v tujini po navodilih izgarancijske knjižice. Za tujino obstaja posebna številka, na katero se pokličev primeru okvare. Oglasila se vam bo kontaktna oseba iz našega asistenčnegacentra v slovenščini ter vam nudila vso potrebno pomoč.

Rad bi imel (kupil dodatno opremo), pa je ne znam izbrati?

Pokličite nas in naši servisni svetovalci vam bodo z veseljem svetovaliin pokazali kataloge in izdelke.

Rad bi montiral pnevmatike večjih dimenzij, kot so dovoljene v homologacijskem kartončku (izjavi o ustreznosti). Ali je to dovoljeno?

Ne, nikakor, v vozilu so lahko vgrajeni samo homologirani deli, kar pomeni kolesa s pnevmatikami točno določenih dimenzij. V primeru, da je vozilo opremljeno nehomologirano opremo, le to izgubi pravico na uveljavljanje garancije.

Kateri dokumenti morajo biti prisotni v vozilu (primer kontrole s strani policije)?

Prometno dovoljenje, zavarovalna polica (zelena karta), izjava ustreznosti, garancijska knjižica, seznam servisov, kartica Peugeot assistance.

KDAJ MORAM Z VOZILOM OPRAVITI SERVISNI PREGLED?

Števila prevoženih kilometrov,

  • Starosti vašega vozila,
  • Motorja vozila,
  • Vašega načina vožnje (za podatke oizrednih pogojih uporabe preglejte katalog)

Če želite izvedeti, katere servisne preglede mora vaše vozilo vprihodnje opraviti, pokličite V Avtohišo Vič ali poglejte servisno knjižicovašega vozila.

Pošljite povpraševanje

Za kakršnokoli vprašanje, dvom ali konkretno željo po ponudbi, nam pošljite povpraševanje oz pokličite na naš kontaktni telefon. Z veseljem vam bomo ponudili najboljšo možnost, ki jo poznamo.