ZIMSKA AKCIJA

ZIMSKO ČISTILO ZA VETROBRANSKO STEKLO -30° C

Kljub nizkim zunanjim temperaturam pod lediščem, poskrbi zimsko čistilo za vetrobransko steklo za 100 % vidljivost na cesti, brez zmrzovanja stekel in ostankov umazanije. Učinkovito do -30 ° C. Na voljo za 1,99 € z DDV*.

SPREJ ZA ODMRZOVANJE STEKEL

Prihranite čas z zamudnim »praskanjem« stekel in si priskrbite učinkovit ter priročen sprej za odmrzovanje, ki hitro odmrzne tudi močno zaledenela stekla na vašem vozilu. Sprej steklene površine ščiti pred ponovnim zmrzovanjem, poskrbi za jasen vid tudi v primeru, da vozilo še ni doseglo delovne temperature, ne poškoduje drugih materialov (lak, guma, plastika) in ima prijeten citrusni vonj. Na voljo za 5,99 € z DDV**.

STRGALO ZA LED

S kakovostnim, lahkim in priročnim strgalom za led boste učinkovito in hitro odstranili led s stekel vašega vozila. Na voljo za 1,99€ z DDV.***

 

*Cena velja za 1 L čistila s kataloško številko KEMZ001. Ponudba velja od 1.12.2023 do 29.02.2024. Vsi izdelki iz ponudbe Izdelek meseca so za razliko od stalnega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru, da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani že pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov iz ponudbe Izdelek meseca je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi. Slika izdelka je simbolična.

**Cena velja za sprej za odmrzovanje stekel, 500 ml, s kataloško številko W0892331201. Ponudba velja od 1.12.2023 do 29.02.2024. Vsi izdelki iz ponudbe Izdelek meseca so za razliko od stalnega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru, da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani že pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov iz ponudbe Izdelek meseca je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi. Slika izdelka je simbolična.

***Cena velja za strgalo za led s kataloško številko GL2097. Ponudba velja od 1.12.2023 do 29.02.2024. Vsi izdelki iz ponudbe Izdelek meseca so za razliko od stalnega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru, da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani že pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov iz ponudbe Izdelek meseca je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi. Slika izdelka je simbolična.