ORIGINALNI GUMIJASTI TEPIHI IN KORITA

Posebna ponudba za člane programa ugodnosti Moj Peugeot in Moj Peugeot ZA PODJETJA: ORIGINALNI GUMIJASTI TEPIHI IN KORITA -40%

Vlaga, umazanija, kamenčki in različna obutev voznikov pripomorejo k hitri obrabi poda avtomobila. Tepihi in korita se natančno prilegajo notranjosti vašega vozila Peugeot, preprečijo obrabo in vam prihranijo denar za globinsko čiščenje avtomobila.

V Avtohiši Vič vas čaka akcijska ponudba, 40 % popusta na ORIGINALNE GUMIJASTE TEPIHE IN KORITA , za vse člane programa ugodnosti Moj Peugeot in Moj Peugeot ZA PODJETJA.

Še niste včlanjeni v program ugodnosti MojPeugeot? Včlanite se tukaj!

 

*Ponudba velja za člane programa Moj Peugeot in Moj Peugeot ZA PODJETJA do 31. 12. 2021 oziroma do razprodaje zalog. Popust velja za originalne tepihe (marketinška skupina 948) in originalna korita za prtljažni prostor (marketinška skupina 981), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni servisni mreži Peugeot. Pred koriščenjem ponudbe vam svetujemo, da pri izbranem pooblaščenem serviserju Peugeot preverite razpoložljivost izdelkov. Slika je simbolična. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.