Novi Peugeot 2008

Spoznajte novega PEUGEOTA 2008, kompaktnega in vsestransko uporabnega SUV-ja, ki vam s svojim vrhunskim dizajnom nudi raznolike izkušnje v vožnji po zaslugi inovativnega voznikovega mesta PEUGEOT i-Cockpit® 3D, naprednih tehnologij ter izbora učinkovitih in zmogljivih motorjev tako na notranje zgorevanje kot tudi na električni pogon.

Rezervirajte si testno vožnjo tukaj.

 

 

S svojo robustno in izčiščeno obliko karoserije in privzdignjenim podvozjem vam novi SUV PEUGEOT 2008 zagotavlja razkošne gabaritne mere in mojstrsko moč. Njegov fasetiran profil razkriva napete linije in izklesane boke, ki se tesno prilegajo zgradbi, kar prispeva k živahni in prodorni stilski zasnovi. Njegov učinkovit in športni videz poudarjajo izrazen prednji del, prepoznavna osvetlitev, 18-palčna platišča iz lahke litine z aerodinamičnim vstavkom in horizontalen pokrov motornega prostora, čemur se pridružujejo še brisalni profili stekel v svetleči črni barvi in streha Black Diamond.

  

Popestrite svoj izkušnje za volanom novega voznikovega mesta PEUGEOT 3D i-Cockpit®  z intuitivno ergonomsko zasnovo, kompaktnim volanom, 10-palčnim zaslonom na dotik HD in po meri nastavljivo digitalno instrumentno ploščo 3D.
Ponuja pa tudi prostoročni zagon in zaklepanje vrat: ključe lahko obdržite v žepu, saj se vrata zaklenejo ali odklenejo, ko se od vozila oddaljite ali ko se mu približate. Poleg tega lahko poti tudi prilagodite svojim individualnim potrebam, tako da izberete način vožnje.
Sedite na voznikovo mesto PEUGEOT 3D i-Cockpit® vašega novega vozila SUV PEUGEOT e-2008, ki je posebej prilagojeno vožnji z električnim pogonom in si zagotovite optimalen doseg po zaslugi regenerativnega zaviranja ter prebirajte posebne informacije o delovanju pogonskega sklopa, ki se vam prikazujejo v realnem času.

 

  

VEČJA ODZIVNOST

Digitalna instrumentna plošča 3D prikaže v voznikovem vidnem polju vse koristne informacije za vožnjo, kot so na primer navigacija in sistemi za pomoč pri vožnji, kar pripomore k boljši odzivnost voznika za volanom. Informacije se prikazujejo v dveh nastavljivih stopnjah odčitavanja.

Najpomembnejše informacije, kot na primer hitrost vozila in varnostna opozorila, so prikazane v obliki holograma, da hitreje pritegnejo vašo pozornost.

ULTRA POVEZLJIVI SUV

Ostanite povezani, tako da svoje priljubljene aplikacije s pametnega telefona prezrcalite s funkcijo Mirror Screen. Svoj pametni telefon boste lahko napolnili indukcijsko na posebni odlagalni površini, ki se nahaja tik poleg vas, na sredinski konzoli, potniki na prednjih in zadnjih sedežih pa imajo na voljo tudi priključke USB.  USB tipa A je povezljiv, ostali pa so polnilni.

FOCAL® ZA ČIST ZVOK

Notranjost novega SUV PEUGEOT 2008 bo preplavila glasba, ki vam je všeč, s pomočjo ekskluzivnega sistema Hi-Fi premium Focal®, ki predvaja izjemno čist zvok.

Deset zvočnikov, med katerimi so center zvočnik, štirje visokotonski zvočniki, štirje nizkotonski zvočniki in globokotonski zvočnik, so razporejeni po celotnem potniškem prostoru, da vam omogočajo bogato, precizno in dinamično glasbeno sceno, ki premaguje mejne sposobnosti vgrajenih sistemov Hi-Fi.

 

Novi SUV PEUGEOT 2008 je opremljen z bogato tehnološko opremo in s sistemi za pomoč pri vožnji zadnje generacije znamke Peugeot, ki poskrbijo za večjo varnost, spremljajo vaše manevre in vam pomagajo bolje razumeti ter vnaprej predvideti okolico.

UŽIVAJTE V POL SAMODEJNI VOŽNJI.

Novi kompaktni SUV PEUGEOT 2008 je pridobil najsodobnejše tehnologije znamke, kot je na primer sistem PEUGEOT Drive Assist Plusi za upravljanje vožnje na pol samodejni način.

S sistemom za zadržanje vozila na voznem pasu in prilagodljivim tempomatom s funkcijo Stop & Goisamodejno prilagaja hitrost vozila pred seboj vozečemu vozilu, da ohranja stalno varnostno razdaljo.

Na slikah so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo oz. so odvisni od nivoja in paketa opreme.