Lahka gospodarska vozila Peugeot

MOJSTRI NEMOGOČEGA!

Lahka gospodarska vozila PEUGEOT so zasnovana za strokovnjake od strokovnjakov, z nalogo da obvladajo nemogoče. Popolnoma opremljena in prilagodljiva paleta vozil v različnih verzijah, prilagojenimi raznovrstni poklicni uporabi in lastnostmi, ki zagotavljajo brezkompromisno zmogljivost in funkcionalnost. Sedaj so vsi opremljeni tudi z novimi, še zmogljivejšimi in varčnejšimi motorji 2.2 BlueHDi €6.2.

Med njimi je Peugeot BOXER furgon, ki je mojstrsko prostoren. Z nakladalnim prostorom do 17 m3 in s širokimi odpiralnimi deli je dovolj prostora za vse vaše dnevne skrbi. Sedaj v jesenski akciji ob nakupu s Peugeot financiranjem:

 PEUGEOT BOXER FURGON Confort 330 L1H1

  • novim, zmogljivejšim motorjem 2.2 BlueHDi 120 €6.2
  • in klimatsko napravo

za 15.850€ + DDV*.

ZAHTEVAJ PONUDBO >>

*Navedena cena velja za pravne osebe pri nakupu vozila s pomočjo Peugeot Financiranja  do 31.12.2019. Vse slike so simbolične.

 

IZKORISTITE DOBRO POSLOVNO PONUDBO: – 40% za vzvratno kamero z monitorjem*.

Vsak nov poslovni dan je uspeh in velikokrat ste podjetniki mojstri nemogočega. Ker smo prepričani, da poskrbite za popolno zadovoljstvo stranke, je čas da skupaj poskrbimo za popolno varnost in udobje vašega delovnega stroja.

Z vzvratno kamero in monitorjem, poskrbite za popolno varnost vašega vozila in okolice. Kamera za vzvratno vožnjo je nadgradnja parkirnih senzorjev, ki voznikom omogoča, da oviro dejansko vidijo. Omogoča odličen pregled območja za vozilom, ki ga vzvratna ogledala ne dosežejo oziroma za primere, ko se ovire skrivajo v mrtvih vidnih kotih.

Za vse člane programa ugodnosti Moj Peugeot ZA PODJETJA, velja posebna ponudba -40% na vzvratno kamero z monitorjem*.

*Ponudba velja od 25.9. do 31.12. 2019 in le za pravne osebe. Popust velja na vzvratno kamero z monitorjem proizvajalca RES AUREA, kataloška številka RAD236NIR ter monitor, kataloška številka RAMT506, ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni prodajno-servisni mreži Peugeot. Pridržujemo si pravico do morebitnih sprememb in napak specifikacij izdelkov v promociji. Slika je simbolična.

 

IZKORISTITE DOBRO POSLOVNO PONUDBO: – 40% na originalne talne zaščite PREMIUM*.

Vsak nov poslovni dan je uspeh in včasih ste podjetniki mojstri nemogočega. Ker smo prepričani, da poskrbite za popolno zadovoljstvo stranke, je čas da skupaj poskrbimo za popolno varnost in udobje vašega delovnega stroja.

Za vse člane programa ugodnosti Moj Peugeot ZA PODJETJA, smo pripravili posebno ponudbo: – 40% na originalne talne zaščite Premium* za vsa gospodarska vozila.

Protizdrsni pod iz lesa visoke kakovosti za zaščito tovornega prostora, omogoča, da dobimo stabilne in ravne površine za natovarjanje in optimira obseg tovora, ki je na razpolago v vašem vozilu. Močna izdelava in kakovost uporabljenih materialov zagotavljata dolgo življenjsko dobo, ki pa je vseeno enostavna za vzdrževanje. Originalna zaščita Premium je hitra in preprosta za montažo – brez vrtanja lukenj v karoserijo.

*Ponudba velja od 25.9. do 31.12. 2019 in le za pravne osebe. Popust velja na vse originalne talne zaščite Premium za vsa Peugeot gospodarska vozila (Boxer, Expert in partner furgon), ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni prodajno-servisni mreži Peugeot. Pridržujemo si pravico do morebitnih sprememb in napak specifikacij izdelkov v promociji. Slika je simbolična.