IZDELKA MESECA

Naredite postanek za IZDELEK MESECA:

ADITIV ZA DIZELSKI ALI BENCINSKI MOTOR

Z uporabo aditivov za dizelski ali bencinski motor ohranjate zmogljivost, obnovite učinkovitost in preprečujete prehitro obrabo motorja vašega vozila. Oba aditiva dodajamo h gorivu in sta kurativna izdelka za vozila s 40.000 ali več prevoženimi kilometri. Poskrbite za brezhiben motor vašega jeklenega konjička že danes! Na voljo za 12,99 € z DDV*.

 *Cena velja za aditiv za dizelski motor (300ml, kataloška številka 1611332880) ali za aditiv za bencinski motor (300ml, kataloška številka 1609337380). Ponudba velja od 1. 3. 2023 do 31. 5. 2024. Vsi izdelki iz ponudbe Izdelek meseca so za razliko od stalnega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru, da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani že pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov iz ponudbe Izdelek meseca je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

 

ADITIV ZA ADBLUE

AdBlue je koncentriran aditiv, ki raztaplja kristale sečnine in preprečuje njihov nastanek. Primeren je tako za rezervoarje AdBlue® ter injektorje sečnine, kot tudi za sisteme SCR (selektivna katalitična redukcija) dizelskih motorjev. Na voljo za 15,99 € z DDV*.

 *Cena velja za aditiv za AdBlue, 250 ml, s kataloško številko AT86864. Ponudba velja od 1. 3. 2023 do 31. 5. 2024. Vsi izdelki iz ponudbe Izdelek meseca so za razliko od stalnega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru, da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani že pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov iz ponudbe Izdelek meseca je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva. Peugeot si pridržuje pravico do morebitnih sprememb in napak v ponudbi.

 

 

Pokličite nas in z veseljem vam bomo svetovali pri nakupu dodatne opreme za vašega jeklenega konjička.

01 200 73 40
E avtohisa@avtohisa-vic.si