IZDELKA MESECA

Naredite postanek za IZDELEK MESECA:

 

  • LETNO ČISTILO ZA VETROBRANSKO STEKLO, 1 L

Dobra vidljivost je ključnega pomena za varno vožnjo v vašem vozilu. Z uporabo letnega čistila boste z vetrobranskega in zadnjega stekla odstranili vso umazanijo in tako poskrbeli za 100% vidljivost. Na voljo za 1,99 € z DDV*.

*Cena velja za letno čistilo za vetrobransko steklo (do – 10 °C), 1 L, s kataloško številko 1636052280. Ponudba velja od 1.6.2023 do 31.8.2023. Vsi izdelki iz ponudbe Izdelek meseca so za razliko od stalnega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru, da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani že pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov iz ponudbe Izdelek meseca je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva.

 

  • SENČNIK ZA VETROBRANSKO STEKLO PEUGEOT

Nepogrešljiv pripomoček za vroče in sončne dni iz kakovostnega in trpežnega materiala, s priročnim etuijem za shranjevanje ter logotipom Peugeot. Na voljo za 9,99 € z DDV**.

**Cena velja za Peugeot senčnik s kataloško številko GLW0986. Ponudba velja od 1.6.2023 do 31.8.2023. Vsi izdelki iz ponudbe Izdelek meseca so za razliko od stalnega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru, da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani že pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov iz ponudbe Izdelek meseca je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva.

Pokličite nas in z veseljem vam bomo svetovali pri nakupu dodatne opreme za vašega jeklenega konjička.

01 200 73 40
E avtohisa@avtohisa-vic.si